Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Μέσω ΑΣΕΠ να προσληφθούν οι καθαρίστριες του νοσοκομείου Τρίπολης

Σε γραπτή τοποθέτηση για το θέμα των συμβασιούχων καθαριστριών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, προχώρησε, ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Με αφορμή το γεγονός, ότι λήγουν οι συμβάσεις τους και ότι η διοίκηση της δομής, σχεδιάζει να αναθέσει το έργο, σε ιδιώτες – εργολάβους, ο Γορτύνιος βουλευτής, ζητά, να υπάρξει στελέχωση του προσωπικού καθαριότητας του νοσοκομείου, μέσω του ΑΣΕΠ.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφέρει, ότι, (…) η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ, αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο το θέμα των καθαριστριών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, εν μέσω, μάλιστα της πανδημίας (…).

Τονίζει, μάλιστα, ότι, ” Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τις καθαρίστριες”.

Ο βουλευτής δηλώνει, ότι το Κίνημα Αλλαγής, επιθυμεί η στελέχωση της καθαριότητας, με το αναγκαίο προσωπικό, να γίνει μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ.

Οι συγκεκριμένες καθαρίστριες, δουλεύουν με διαδοχικές συμβάσεις, που ανανεώνονται απ’ τις 31 Δεκεμβρίου του 2018.

Η τελευταία σύμβαση, λήγει – σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βουλευτής – στις 31 Μαρτίου του 2022, οπότε και θα έχει αναδειχθεί ο εργολάβος καθαριότητας, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης της 28ης Δεκεμβρίου του 2021.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, γνωστοποιεί τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής, πάνω στα θέματα των συμβασιούχων στα νοσοκομεία, λέγοντας, ότι, όλο το προσωπικό του ΕΣΥ, επιστημονικό, νοσηλευτικό, παραιατρικό, σίτισης, καθαριότητας κλπ. θα πρέπει να επιλέγεται μέσω του ΑΣΕΠ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος