Οχήματα για τα Δασαρχεία Κορίνθου – Ξυλοκάστρου

Σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας, διατίθενται είκοσι (20) πετρελαιοκίνητα διπλοκάμπινα ημιφορτηγά οχήματα σε Δασαρχεία ανά τη χώρα.

Δύο από αυτά τα οχήματα διατίθενται στα Δασαρχεία Κορίνθου και Ξυλοκάστρου. Οι Βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, με Υπόμνημα και παρεμβάσεις τους προς το αρμόδιο Υπουργείο και σε συνεργασία με τα δύο Δασαρχεία και τη Διεύθυνση Δασών Κορινθίας, είχαν επισημάνει εγκαίρως την ανάγκη για διάθεση των οχημάτων.
Με αυτή τη θετική εξέλιξη υλοποιείται ένα δίκαιο και σημαντικό αίτημα και αναβαθμίζονται οι δασικές υπηρεσίες της Κορινθίας.

από Δελτίο Τύπου
φωτό: ερτ (αρχείο)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος