Η θέση της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Μεγαλόπολης για την πίστα MotoCross

Τοποθετήθηκε η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Μεγαλόπολης, με αφορμή την πρόσφατη υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας και αξιοποίησης της πίστας MotoCross. στην περιοχή.

Με ανακοίνωσή της, δηλώνει, ότι, η αξιοποίηση της πίστας, είναι στη σωστή κατεύθυνση και χαιρετίζει που οι προτάσεις της, γίνονται αποδεκτές.

Η Λέσχη, ωστόσο, εκφράζει τη λύπη της, που δεν ενημερώθηκε, για όλες τις διαδικασίες της υπογραφής του μνημονίου και που δεν βρέθηκε κάποιος εκπρόσωπός της, στην αίθουσα των υπογραφών.

Δηλώνει, ότι (…) Η ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης είναι νόμιμη ενοικιάστρια της Πίστας Μοτοκρός από την ΔΕΗ και υπάρχει συγκεκριμένο συμβόλαιο σε ισχύ.
H πίστα όλα αυτά τα χρόνια χρειαζόταν πολυέξοδη και κοπιαστική συντήρηση την οποία είχε αναλάβει η ΑΛΜΑ αποκλειστικά.
Όσο αναγκαίες είναι οι μελέτες και οι σχεδιασμοί, άλλο τόσο αναγκαίο είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν την πίστα σε κάθε σπιθαμή της και μπορούν να τρέξουν τεχνικά μια διοργάνωση”.

Η ανακοίνωση της Λέσχης, καταλήγει ως εξής: ” Η ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης, πάντα επεδίωκε την συνεργασία, έτσι και τώρα, είμαστε στην διάθεση όλων, με μοναδικό όμως στόχο την αναβάθμιση της πίστας και των γύρω χώρων. Με σκοπό να συνεχίσουν να γίνονται μεγάλες διοργανώσεις. Για να μπορεί να γίνει αυτό δυνατόν θεωρούμε ότι οι τακτικές αποκλεισμών και οι προσπάθειες απαξίωσης δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές “.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος