Επιδιόρθωση στο ιστορικό γήπεδο του Παναρκαδικού

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, αυτές τις ημέρες επιδιορθώνεται ο τοίχος περίφραξης της κεντρικής εισόδου του ιστορικού γηπέδου του Παναρκαδικού.Η μία πλευρά είχε σχεδόν κατεδαφιστεί, με ότι αυτό σήμαινε για την εγκατάσταση, την ασφάλεια των πολιτών αλλά και την αισθητική της. Έτσι δημιουργείται νέο τοίχωμα ώστε να επιδιορθωθεί η ζημιά που προκλήθηκε προ μηνών.

Επιδιόρθωση στο ιστορικό γήπεδο του ΠαναρκαδικούΩστόσο το ιστορικό γήπεδο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου είναι μία άκρως παρωχημένη και προβληματική εγκατάσταση, που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Πρέπει να υπάρξει σοβαρή παρέμβαση, μέσω μελέτης, ώστε να γίνουν ουσιαστικά και αναγκαία έργα.

Χρειάζονται σύγχρονα αποδυτήρια, εκδοτήρια, εξέδρες και τα 30.000 ευρώ που έχουν εξασφαλιστεί δεν επαρκούν. Αξιοποίηση χρειάζεται επίσης και ο εξωτερικός χώρος του γηπέδου.

Στις 22 Μαίου του 1963 εγκαινιάστηκε το ιδιόκτητο – τότε – γήπεδο του Παναρκαδικού, το οποίο σήμερα διαθέτει χωρητικότητα περίπου 4.000 θεατών, κερκίδα ανοιχτή, κερκίδα με σκέπαστρο και αγωνιστικό χώρο με φυσικό χλοοτάπητα.

Στο γήπεδο αυτό, που είναι δημοτικό τώρα, ο Παναρκαδικός και το Αρκαδικό ποδόσφαιρο γενικότερα έχουν βιώσει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Στο παρελθόν, το γήπεδο – τοπόσημο – της Τρίπολης, κινδύνεψε σοβαρά να βγει σε πλειστηριασμό κάτι που αποφεύχθηκε τελευταία στιγμή με παρέμβαση του Δήμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος