Δήμος Κορινθίων: Θα κλείσει το ανοιχτό κολυμβητήριο – Ανακαίνιση αποδυτηρίων – Νέο κλειστό γυμναστήριο

Να κλείσει το ανοιχτό κολυμβητήριο της Κορίνθου, επιθυμεί η δημοτική Αρχή της περιοχής. Όπως γνωστοποίησε, με ανάρτησή του, ο δήμος Κορινθίων, θα προχωρήσει το κλείσιμο του ανοιχτού κολυμβητηρίου της πόλης της Κορίνθου. Συγχρόνως, θα γίνει και ενεργειακή αναβάθμιση, αλλά και ανακαίνιση των αποδυτηρίων.

Η δαπάνη θα προέλθει, σύμφωνα με την ανάρτηση, από ίδιους πόρους του δήμου. Ταυτόχρονα, όπως γνωστοποίησε ο δήμος, θα γίνουν επενδύσεις και σε άλλες περιοχές. Συγχρόνως, ο δήμος, υπενθυμίζει τις ανακαινίσεις στα κλειστά γυμναστήρια Λεχαίου και Χιλιομοδίου, ενώ, στέκεται και στα δύο νέα μπαλόνια, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της Κορίνθου και στο 3ο Λύκειο, στον Συνοικισμό της Κορίνθου.

Η δημοτική Αρχή, ανακοίνωσε και την κατασκευή, ενός, νέου, σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου, με 2.500 θέσεις, στα όρια Συνοικισμού – Καλλιθέας. Τέλος, ανέφερε, ότι, θα βελτιωθούν και οι υπάρχουσες υποδομές του νυν κλειστού γυμναστηρίου της Κορίνθου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος