Δεν παραιτείται η Μ. Σπυριδάκου από το συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών

Με αφορμή έγγραφο της νομικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με το οποίο, ζητείται η παραίτηση της Μαργαρίτας Σπυριδάκου (περιφερειακή σύμβουλος), απ’ το συμβούλιο της Ένωσης των Περιφερειών, λόγω της ανεξαρτητοποίησής της, απ’ την παράταξη ”Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”, του νυν περιφερειάρχη, η σύμβουλος απ’ τη Λακωνία, διευκρίνισε τα εξής:

(…) Αν δεχθώ την υπόδειξη του κ. Προέδρου του Π.Σ. (προφανώς κατ’ εντολή του κ. Περιφερειάρχη) να παραιτηθώ από το το Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. το άμεσο αποτέλεσμα είναι η θέση που κατέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος να καλυφθεί από τον πρώτο επιλαχόντα ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και να χαθεί η δική μας φωνή σε ένα θεσμικό και αποφασιστικό όργανο (…).

Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου, αναφέρει τα εξής: (…) Φυσικά δεν έχω καμία πρόθεση να εγκαταλείψω την θέση μου στο συνδικαλιστικό όργανο των Περιφερειών και να στερήσω την Πελοπόννησο από μια φωνή μέσα σε αυτό.

Από την άλλη δε συντρέχει κανένας λόγος να το κάνω αυτό καθώς στο Δ.Σ. εξελέγην ως μέλος της Παράταξης του Πρόεδρου, Απόστολου Τζιτζικώστα, με τον οποίο έχω άριστη συνεργασία και σέβομαι απεριόριστα για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ως Περιφερειάρχης και ως Πρόεδρος, διεκδικώντας δυναμικά για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση τόσο από την Ελληνική Κυβέρνηση όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και συνεπώς συνεχίζω να τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις (…).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος