Χ. Λαμπρόπουλος : “Προτεραιότητα στη διαχείριση των απορριμμάτων και στα έργα” ( ηχητικό)

Στις προτεραιότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στον σχεδιασμό που έχει καταρτιστεί για τα επόμενα χρόνια αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, που φιλοξενήθηκε σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, στο ραδιοθάλαμο της ΕΡΤ Τρίπολης.

Ο κ. Λαμπρόπουλος απάντησε στα ερωτήματα που του έθεσε η δημοσιογράφος Δέσποινα Αρσένη και σε εκείνα που προέταξαν οι ακροατές που είχαν συντονιστεί στις συχνότητες του περιφερειακού ραδιοφώνου της ΕΡΤ στην Τρίπολη.

“Για τη διαχείριση των απορριμμάτων”, ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε “ότι αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ξεπεράστηκαν προβλήματα που χρόνιζαν, υπήρξαν αποφάσεις από το Περιφερειακό Συμβούλιο και φτάσαμε στη νόμιμη πλέον απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας”.

Για το Νομό Αρκαδίας, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, είπε πως δρομολογούνται νια σειρά από σημαντικά έργα, δίνεται βαρύτητα στη Γορτυνία και στις υποδομές της, όπως και στην προσπάθεια που γίνεται για να γίνει ένα προπονητικό κέντρο στη Βυτίνα που θα είναι πόλος έλξης ομάδων χωρίς να λειτουργεί ανταγωνιστικά στις επιχειρήσεις της περιοχής. Επίσης είναι σε εξέλιξη και γίνεται σημαντική η προσπάθεια.

Για τον κορονοιο, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, τόνισε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που προβλέπονται, υπάρχει συνεργασία με το Παναρκαδικό νοσοκομείο και έχουν γίνει συσκέψεις και ενημερώσεις σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο.

Για ενδεχόμενη φιλοξενία προσφύγων – μεταναστών ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση αλλά είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά.

Ακούστε την συνέντευξη του κ. Λαμπρόπουλου που παραχώρησε στην Δέσποινα Αρσένη και στην ΕΡΤ Τρίπολης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος