Αρκαδία: Νεκρή γυναίκα σε σοκαριστικό τροχαίο στο Λεβίδι – Από θαύμα δεν υπήρξαν κι άλλα θύματα (βίντεο)

Σοκαριστικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε μια γυναίκα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Απριλίου στο Λεβίδι Αρκαδίας.

Το δυστύχημα συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις 9:00, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο χτύπησε σταματημένο αγροτικό. Το μοιραίο αυτοκίνητο, αντί να ακολουθήσει τη σωστή κυκλική πορεία γύρω από την πλατεία, κινήθηκε με υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αγροτικό όχημα.

Από τη σύγκρουση η συνοδηγός του Ι.Χ. ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ επιβάτης του σταθμευμένου αγροτικού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ο οδηγός του Ι.Χ., σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Την τρελή πορεία του αυτοκινήτου κατέγραψαν βίντεο, που παρουσιάζει η ΕΡΤ και στα οποία φαίνεται η στιγμή της πρόσκρουσης των του ΙΧ στο ακινητοποιημένο αγροτικό, αλλά και ο “χειρουργικός” ελιγμός λευκού αυτοκινήτου που κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση με το επίμαχο όχημα.

Φωτογραφία: Facebook @Τάκης Πουρναράκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος