Απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη στην πλατεία Πετρινού της Τρίπολης

“Να μην περάσει το αντεργατικό νομοσχέδιο. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε για την ανατροπή του. Μόνο μέσα απ’ αυτόν τον αγώνα, θα έρθει η ελπίδα, θα κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας. Το χρωστάμε αυτό στις προηγούμενες γενιές, αλλά και στις επόμενες”.

Αυτό δήλωσε, από την Τρίπολη, η Παναγιώτα Πανούση, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, με αφορμή την απεργία της 10ης του μήνα.

“Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο τώρα, να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι των μνημονίων, να υπάρξουν αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις και στις κοινωνικές παροχές, να θεσμοθετηθεί το 7ωρο, το 5ήμερο και τα 35ωρο”, τόνισε η Παναγιώτα Πανούση, που κατήγγειλε την ηγεσία της ΓΣΕΕ για την όλη στάση και συμπεριφορά της όλο αυτό το διάστημα.

Συγχρόνως, κάλεσε άπαντες να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης, στις 10:30 το πρωί, στην Πλατεία Πετρινού της Τρίπολης.

Τη συγκέντρωση, στηρίζουν τα σωματεία των εργαζομένων στην ενέργεια, το Παναρκαδικό συνδικάτο τεχνεργατών – οικοδόμων, καθώς βέβαια και το ΠΑΜΕ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος