Τοποθετήθηκε στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, το χριστουγεννιάτικο δένδρο που επέλεξε η Δημοτική Αρχή για αυτές τις εορτές.
Άμεσα θα γίνει και ο στολισμός του. Εν’ τω μεταξύ, το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, αποφάσισε (κατά πλειοψηφία), όπως προυπολογίσει ποσό της τάξεως των 76.690.00 ευρώ για όλες τις χριστουγεννιάτικες δράσεις των εορταστικών ημερών.
Ο προυπολογισμός για το χριστουγεννιάτικο χωριό της Πλατείας Πετρινού αγγίζει το ποσό των 51.010,94 ευρώ και έχουν σχεδιασθεί άλλα 25.684,32 ευρώ για τις λοιπές εκδηλώσεις. Το εορταστικό πρόγραμμα θα αρχίσει στις 14 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιανουαρίου. Αύριο το μεσημέρι, ο Δήμαρχος της Τρίπολης, κ. Δημήτρης Παυλής, θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος