Σήμερα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στην Πλατεία Πετρινού, θα πραγματοποιηθεί η Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και η φωταγώγηση του δέντρου της πόλης.
O Δήμαρχος της Τρίπολης, μας υποδέχεται για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Τα πολύχρωμα λαμπιόνια του θα φωτίσουν και φέτος την πόλη μας, θα λαμπρύνουν τις γιορτινές μας νύχτες και θα λούσουν τα όνειρά μας με φως και ελπίδα.Φοράμε τα γιορτινά μας ρούχα, τη γιορτινή μας διάθεση και μπαίνουμε στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού.
Οι ηθοποιοί από το θέατρο του δρόμου, οι μουσικοί της δημοτικής Φιλαρμονικής, τα τμήματα παιδικών χορωδιών από τη Χορωδία Τρίπολης και Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, οι καλλιτέχνες, οι τραγουδιστές και οι μαθητές των σχολείων και φυσικά, ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του, αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους, που δεν ξέχασαν πώς να είναι παιδιά. Η χαρά τους ολοκληρώνεται με τα χριστουγεννιάτικα δώρα που τα περιμένουν.
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος