Τρίπολη: ” Η Ν.Δ. πρέπει να ανακτήσει την αξιοπιστία της” δηλώνει η Τατούλη

Για το αποτέλεσμα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών της χώρας, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στην Αρκαδία, κ. Εύη Τατούλη, τοποθετήθηκε χθες βράδυ, κάνοντας την εξής δήλωση:

‘’ Διαμορφώνεται νέο πολιτικό σκηνικό αφού ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να θέλει να εκφράσει την Κεντροαριστερά και αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φαίνεται αδυσώπητη η ανάγκη να δημιουργηθεί ένας δεύτερος αξιόπιστος και θελκτικός πόλος, αυτός της Κεντροδεξιάς.Η επίκληση της σταθερότητας δεν πρέπει να είναι το μοναδικό φάρμακο για τα προβλήματα’’.
Και συνέχισε: ‘’ Όλη αυτή η εικονική πραγματικότητα, το μιντιακό κατεστημένο και το κατεστημένο των εταιρειών δημοσκόπησης που οι πολίτες το λένε με μία λέξη ‘’σύστημα’’, όλο αυτό λοιπόν το ‘’σύστημα’’ πρέπει άμεσα να επανεξετάσει τη στάση του απέναντι στην ειλικρίνεια. Η κ. Τατούλη, κατέληξε ως εξής:
‘’ Δεν θα ανεχθώ από κανέναν να συνεχίζουμε να αναζητούμε στη Ν.Δ. τα αίτια της ήττας σε πρόσωπα και σε επικοινωνιακές τακτικές. Η Ν.Δ. είναι παράταξη που πρέπει να ανακτήσει και να επαναπροσδιορίσει την αξιοπιστία της απέναντι στους πολίτες. Ο πολιτικός της Ν.Δ. πρέπει να έχει καθημερινή και απαρασάλευτη σχέση με τους πολίτες. Δεν φτάνουν οι ερωτήσεις, οι επερωτήσεις. Πρέπει να ξέρουν τα προβλήματα και να έχουν πλάνο παραγωγικής ανάπτυξης της περιοχής τους’’.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος