Τρίπολη: ” Οι ΑΝΕΛ θα είναι οι εγγυητές στην σύγκρουση με τη διαπλοκή” τονίζει ο Νικολόπουλος

‘’ Οι ‘’Ανεξάρτητοι Έλληνες’’ θα είναι οι εγγυητές στην σύγκρουση με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, όπως μας όρισε ο λαός.

Οι κύριοι αυτοί, θα πρέπει να γυρίσουν τα κλεμμένα ώστε αυτά να λειτουργήσουν ως ισοδύναμα. Ήδη, κάποιοι, άρχισαν να καταθέτουν χρήματα απ’ τη λίστα Λαγκάρντ, στον τρόμο που έχουν για το τι έρχεται. Είδατε τι γίνεται και με τον προφυλάκιση του κ. Λιακουνάκου, ενώ να ξέρετε ότι υπάρχουν άλλοι 14 τέτοιοι φάκελοι’’. Αυτό δήλωσε σήμερα το μεσημέρι απ’ την Τρίπολη και τα γραφεία των ΑΝΕΛ, ο εκ νέου βουλευτής Αχαίας των ‘’Ανεξαρτήτων Ελλήνων’’, κ Νίκος Νικολόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου, μετά και το τέλος των πρόσφατων εκλογών.
Και συνέχισε: ‘’ Να ξέρουν οι Αρκάδες ότι θα έχουν βουλευτή των ΑΝΕΛ εδώ, γιατί εγώ θα είμαι κοντά και θα μεταφέρω τα αιτήματά τους, μέσω ερωτήσεων και επερωτήσεων στη Βουλή. Ο Νικολόπουλος είναι συνεπής στρατιώτης και ουδέποτε αξίωσε παράσημα. Μου αρκούσε το ‘’λοχιόσημο’’ στο πέτο’’.
Και κατέληξε: ‘’ Για το γεγονός ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων εξαπάτησαν τον κόσμο, εμείς ως ΑΝΕΛ, θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στους κυρίους αυτούς, γιατί αυτό είναι ποινικό αδίκημα. Εγώ προσωπικά, με το που θα ανοίξει η Βουλή θα καταθέσω ερώτηση για αυτές τις εταιρείες, αφού κρίνω ότι μιλάμε γι α ‘’στημένο παιχνίδι’’ σε βάρος της δημοκρατίας’’.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος