Ανοιξιάτικη εξόρμηση του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων στον Ανατολικό Πάρνωνα και τους μαγευτικούς καταρράκτες της Λεπίδας την Κυριακή 10 Μαρτίου 2016.
Η ανακοίνωση του ΣΑΟΟ:
“Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών εξορμά την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στον ανοιξιάτικο Ανατολικό Πάρνωνα και τους μαγευτικούς καταρράκτες της Λεπίδας.
Θα γίνουν δύο πορείες :
Η πρώτη θα ξεκινήσει από τον Καταφύγιο του ΕΟΣ Σπάρτης (1420 μ. ), θα συνεχίσει στη Μικρή Τούρλα (1800μ), έπειτα στους καταρράκτες της Λεπίδας και τέλος στο γραφικό οικισμό του Άη Γιάννη Κυνουρίας.
Ώρες πορείας : 7 κατηγορία : Β+.
Η δεύτερη ομάδα θα επισκεφτεί την Ιερά Μονή Μαλεβής. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη θέση Ταρμίρι όπου θα ξεκινήσει η πορεία. Θα περάσουμε από το εξωκλήσι του Άη Γιώργη, θα περπατήσουμε παράλληλα με το κάστρο της Οργιάς. Θα επισκεφτούμε τις πηγές και έπειτα τους καταρράκτες της Λεπίδας. Τέλος θα καταλήξουμε στο χωριό Άη Γιάννης. Ώρες πορείας : 4 , κατηγορία : Α+.
Αναχώρηση λεωφορείου:8:00 π.µ. από Πλ. Αγ. Βασιλείου.
Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής στα νέα γραφεία του συλλόγου Δεκάζου 9-11, τηλ. 2710234980 – e-mail : saoo@otenet.gr”.
Πηγή ΦΩΤΟ: axristologio.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος