Σέρρες: Ενωμένοι και αποφασισμένοι οι Σερραίοι αγρότες

Σύσσωμος υπέρ των κινητοποιήσεων, ως ύστατη μορφή αντίδρασης ενάντια στο νέο τρόπο φορολόγησης των αγροτικών εισοδημάτων που θα τεθούν προς ψήφιση στη βουλή, τάσσεται ο αγροτικός κόσμος των Σερρών.

Αυτό είναι το χθεσινό αποτέλεσμα της πανσερραϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του συνόλου των εκπροσώπων των αγροτών της Π.Ε. Σερρών, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τις επιπτώσεις των φορολογικών μέτρων που αναμένονται, να καταγραφεί η διάθεση αγωνιστικής συμμετοχής και να προσδιοριστεί η μορφή των κινητοποιήσεων. Κοινός τόπος η αναγκαία μαζική έξοδος των αγροτικών μηχανημάτων και η συγκέντρωσή τους σε ένα κοινό σημείο της Π.Ε. Σερρών, όπως επίσης και το ενδεχόμενο συμμετοχής σε κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στην Αθήνα με συναδέλφους τους από όλη την Ελλάδα. Καθοριστικής σημασίας πάντως ως προς τον τρόπο, αλλά και τον χρόνο των κινητοποιήσεων θα είναι η αυριανή συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι αγροτών, κτηνοτρόφων και συνεταιριστών από όλη την Ελλάδα με τον αρμόδιο Υπουργό Β.Αποστόλου. Τους Σερραίους αγρότες θα εκπροσωπήσουν οι Κ. Ξενιτίδης και Γ.Παναγής, ενώ για τα αποτέλεσμα της συνάντησης, θα ακολουθήσει και νέα συνέλευση αγροτών την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ελπίδα».
« Τα νέα φορομπηχτικά μέτρα που έρχονται θα αποτελέσουν την ταφόπλακά μας και αυτό θα πρέπει να περάσει στις συνειδήσεις όλων των αγροτών. Αναγκαστικά θα παρατήσουμε τα χωράφια μας και θα πρέπει ή να βρούμε άλλες δουλειές ή να μεταναστεύσουμε» δήλωσε στην ΕΡΑ Σερρών ο Κ. Ξενιτίδης, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα ενότητας του αγροτικού κόσμου και μαζικής συμμετοχής στις κινητοποιήσεις, όποτε και αν γίνουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος