Σέρρες: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του ορεινού τρεξίματος

Περισσότεροι από τετρακόσιοι δρομείς από όλη την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στους δυο αγώνες ορεινού τρεξίματος, που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου, το τμήμα δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Η αυλαία της μεγάλης γιορτής του δρομικού κινήματος θα ανοίξει το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου με τον SERRES ULTRA TRAIL 86,7km. Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί στις 06:00 μπροστά από το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σέρρες: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του ορεινού τρεξίματος

Οι 140 δρομείς από ολόκληρη την Ελλάδα, από τα μεγάλα ονόματα του ορεινού τρεξίματος, ανάμεσα τους και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα κατανεμηθούν σε blocks, τηρώντας τον κανόνα της φυσικής απόστασης  1,5μ.-2μ και θα κινηθούνε με κατεύθυνση προς τον Λόφο Καγιά, τον Ελαιώνα, τη Χρυσοπηγή, την Ορεινή, το καταφύγιο του Λαϊλιά,  το 17ο χιλιόμετρο στην Άνω Βροντού, τη  Ραχωβίτσα, την Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, το σταθμό «Μπάρμπα Γιώργη», το κολυμβητήριο και τον Άγιο Νικόλαο.

Το πρωί της Κυριακής στις 09:30 θα δοθεί η εκκίνηση στον Serres Voreia Beer Trail 21χιλιομέτρων στον οποίο θα πάρουν μέρος 300 δρομείς από ολόκληρη την Ελλάδα, ανάμεσα τους 80 από τις Σέρρες.

Σέρρες: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του ορεινού τρεξίματος

«Ο Νομός Σερρών έχει μπει  στο χάρτη της Ελλάδος στο δρομικό κίνημα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η Ασημίνα Ιγγλέζου που μέσα από την τεράστια εμπειρία της από αγώνες σε όλο τον κόσμο, τόνισε ότι με τη στήριξη όλων των Σερραίων και της τοπικής αυτοδιοίκησης σε λίγα χρόνια όλοι θα μιλάνε για ένα μεγάλο γεγονός που θα  προσελκύει πάρα πολλούς δρομείς.

«Ο αγώνας έχει αναγνωριστεί από όλη την κοινότητα του ορεινού τρεξίματος, όλα τα παιδιά που τρέχουν στους αγώνες βουνού θα είναι εδώ, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο» είπε ο έφορος του τμήματος δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Γιώργος Θεοχάρης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος