Σέρρες: Επετειακό αφιέρωμα «Τα ελληνικά τραγούδια του ’40»

Επετειακή συναυλία, έντεχνης ελληνικής μουσικής δημιουργίας της περιόδου του ‘40 -‘44, με θέμα: «Τα ελληνικά τραγούδια του ‘40», έτσι όπως εκφράζεται τόσο στην ελαφρά όσο και στην πιο λόγια μουσική της εποχής, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στις 8.30 το βράδυ στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών.


Τη διοργανωτική σφραγίδα έχει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών. Στη συναυλία, την οποία επιμελείται και προλογίζει ο Άγγελος Μάρκου, θα συμμετέχουν: Ελισσώ Ντάβλη – Μέτσο Σοπράνο, Άγγελος Μάρκου – Λυρικός Βαρύτονος, Μαρία Τσιαντούλα – πιανιστική συνοδεία
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν έργα των συνθετών: Θ. Σακελαρίδης, Ι. Ριτσιάρδης, Μ. Σουγιούλ, Ν. Χατζηαποστόλου, Μ. Θεοφανίδης, Τ. Οικονομίδης, Κ. Γιαννίδης, Γ. Κωνσταντινίδης Γ. Καζάσογλου, Α. Ευαγγελάτος, Π. Καρρέρης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και της αστυνομικής ταυτότητας. Tα παιδιά από 5 έως 11 ετών μπορούν να μπουν με την επίδειξη Self Test, ενώ από 12 ετών και άνω με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία του Covid 19.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος