Σέρρες: Ενημερωτική εκδήλωση από την 1η Τ.ΟΜ.Υ Σερρών

Κλινικό φροντιστήριο σε επαγγελματίες υγείας με θέμα: «Αναζητώντας το win – win συγκρούσεις επαγγελματιών υγείας, αιτίες και στρατηγικές επίλυσης», διοργανώνει η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Σερρών σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Νοσηλευτών ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.- Π.Φ.Υ.-Ε.Σ.Υ. αύριο Παρασκευή 17 Μάϊου 2024 από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι  στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ.

Κατά την έναρξη, προσωπικό της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών θα πραγματοποιήσει ενημέρωση για τη δράση και λειτουργία της υπηρεσίας στο πλαίσιο δικτύωσης και διασύνδεσης μεταξύ των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και των δομών του Ε.Σ.Υ. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήρι για τις επαγγελματικές συγκρούσεις, με εκπαιδευτές την κα Κεραμιδά Λουκία, Νοσηλεύτρια, RN, MSc, Κ.Υ. Ζαγκλιβερίου, Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.- Π.Φ.Υ.-Ε.Σ.Υ και την κα Πέγιου Φανή, Νοσηλεύτρια, RN, MSc, PhD(c) Κοινοτική & Οικογενειακή Νοσηλευτική EnhANCE, Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Πτολεμαΐδα.

Το εν λόγω  φροντιστήριο έχει στόχο να ενημερώσει αφενός για το θεωρητικό πλαίσιο των συγκρούσεων, των αιτιών και των συνεπειών τους και αφετέρου να παρουσιάσει τους τρόπους επίλυσης και αποκλιμάκωσής τους. Η παρακολούθηση του κλινικού και βιωματικού φροντιστηρίου είναι δωρεάν αφορά έως 50 επαγγελματίες υγείας που εργάζονται σε υπηρεσίες υγείας και η διάρκεια του είναι δύο ώρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος