Πανσερραϊκός: Νέα ισοπαλία για τα «λιοντάρια» 1-1 με τα Τρίκαλα

Τρίτη ισοπαλία για τον Πανσερραϊκό στο πρωτάθλημα με τους «κόκκινους» να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 1-1 με αντίπαλο τα Τρίκαλα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ο Πανσερραϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά για ακόμη μια φορά δέχθηκε γκολ από αδράνεια της άμυνας και δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Πανσερραϊκός: Νέα ισοπαλία για τα «λιοντάρια» 1-1 με τα ΤρίκαλαΔιαφορά εμπειρίας

Κόντρα σε μια ομάδα με παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία από την κατηγορία, και τρεις πολύπειρους και ικανούς Παραγουανούς (με κορυφαίο τον 35χρονο τερματοφύλακα Βίκτορ Σεντουριόν) ο Πανσερραϊκός παρέταξε το πάθος των νεαρών παικτών του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μέσος όρος ηλικίας της 11αδας του Πανσερραϊκού ήταν 25.5 έτη και των Τρικάλων 29.3 έτη με τους φιλοξενούμενους να έχουν στη σύνθεση του επτά παίκτες άνω των 30 ετών.

Υπόθεση Παραγουανών το 0-1

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, στο 11ο με τον Κανίς, στο 24ο με τον Μαρκιόνι και στο 45ο με τον Κόντσι αλλά ο Σεντουριόν είχε απάντηση και στις τρεις. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 13ο με κεφαλιά του Παρέδες και στη δεύτερη επίσκεψη τους μετά από κεφαλιά πάσα του 36χρονου Παραγουανού Ροντρίγκο Παρέδες (ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα) ο συμπατριώτης του Ροντρίγκο Ρεκίν με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

Πανσερραϊκός: Νέα ισοπαλία για τα «λιοντάρια» 1-1 με τα ΤρίκαλαΟι Σερραίοι πίεσαν στο δεύτερο

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το πρώτο δεκάλεπτο (όπου τα Τρίκαλα απείλησαν με τον Ελευθεριάδη) είχε την εδαφική υπεροχή με τους φιλοξενούμενος να κλείνονται πίσω και να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ. Οι Ανάκογλου, Θεοδωρίδης και Κόντσι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σεντουριόν και ήρθε στο 78ο ο Αλέξανδρος Ζέρης να κερδίσει πέναλτι από τον Χειρίτραντα. Ο Χίκαμ Κανίς το εκτέλεσε, ο Παραγουανός το απέκρουσε, με υπόδειξη του βοηθού όμως Αλέξανδρου Κουφού όμως ο διατητής Αγγελάκης διέταξε επανάληψη με τον Μαροκινό να σκοράρει για τέταρτη φορά φέτος και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο (46’ Φουάσης), Κρητικός (46’ Καραμπέρης), Μαρκιόνι (56΄ Εππας), Ανάκογλου, Κανίς, Κόντσι (69’ Μέσι), Θεοδωρίδης (69’ Παπαβασιλείου)

Τρίκαλα (Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ντιαλόσι, Παρέδες, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν (85’ Μανίσογλου), Κουσκουνάς (93’ Κεχαγιάς), Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (68’ Νίζιτς).

Φώτο: serressport

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος