Πανσερραϊκός: Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα 1-1 με τον ΠΑΟΚ Β

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι το Πανσερραϊκού με την β ομάδα του ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία για τα «λιοντάρια» στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ στο 26ο όταν μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Φαμπρίτσιο Κόντσι ο οποίος κατάφερε να βγει νικητής στη μονομαχία του με τον Ισλανδό Ίνγκι Ίνγκασον, να κρατήσει τη μπάλα και να κάνει τη σέντρα,  ο  Χικάμ Κανίς με σουτ έκανε το 0-1.  Ο Μαροκινός σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Πανσερραϊκός: Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα 1-1 με τον ΠΑΟΚ Β

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 52ο με καρφωτή κεφαλιά του πιο έμπειρου παίκτη του του Ισλανδού Ίνγκι Ίνγκασον μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γαϊτανίδη. Σε εκείνο το λεπτό ο Πανσερραϊκός έπαιζε με δέκα παίκτες αφού ο Κανίς είχε βγει έξω να αλλάξει τη φανέλα του η οποία είχε σχιστεί.

Πανσερραϊκός: Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα 1-1 με τον ΠΑΟΚ ΒΟι «κόκκινοι» που για ακόμη μια φορά έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ζήτησαν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο για χέρι μέσα στην αντίπαλη περιοχή μετά από σέντρα του Μέσι ενώ ήταν άτυχοι στο 49ο χάνοντας διπλή ευκαιρία με σουτ του Μαρκιόνι και γυριστό του Κανίς αλλά και στα δύο απέκρουσε ο Tαλιχμανίδης.

Πανσερραϊκός: Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα 1-1 με τον ΠΑΟΚ Β
Δύο Σερραίοι αντίπαλοι, ο Δημήτρης Ανάκογλου και ο Κυριάκος Γιαξής.

Ο ΠΑΟΚ είχε στην ενδεκάδα του δύο Σερραίους, τους Κυριάκος Γιαξή και Ζήση Χατζηστραβό.

Πανσερραϊκός: Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα 1-1 με τον ΠΑΟΚ ΒΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Tαλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Καλουτσακίδης (80′ Τσοπούρογλου), Ίνγκασον, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Μελετίδης), Χατζηστραβός, Κουλούρης (69′ Τζίμας), Γαϊτανίδης (63′ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (80′ Πανίδης).

Πανσερραϊκός: Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα 1-1 με τον ΠΑΟΚ ΒΠανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Πίντο, Γιανναράκης, Δημητρίου, Κρητικός, Μαρκιόνι (68ο Έππας), Ανάκογλου, Κανίς, Μέσι (68ο Θεοδωρίδης) Κόντσι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος