ΠΑΜΕ Σερρών: Απεργιακή συγκέντρωση

Σε «θέση μάχης» ενάντια στο νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις βρίσκεται το ΠΑΜΕ Σερρών, που διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 11 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, μπροστά στο Διοικητήριο, διεκδικώντας: 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο, και την κατοχύρωση όλων των εργασιακών κεκτημένων.

ΠΑΜΕ Σερρών: Απεργιακή συγκέντρωση«Ζητάμε την απόσυρση επειδή πρόκειται για ένα νομοσχέδιο οδοστρωτήρα. Δεν αφήνει τίποτα όρθιο! Δεν έχει κανένα δικαίωμα η κυβέρνηση να παρεμβαίνει στα συνδικάτα και δεν έχει κανένα δικαίωμα να καταργεί τον σταθερό ημερήσιο χρόνο δουλειάς. Είναι αίτημα των εργαζομένων, των συνδικάτων, έχει εκφραστεί μέσα από κινητοποιήσεις εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ) Κατερίνα Ποιμενίδου. Τα μέλη του συλλόγου στηρίζουν την κινητοποίηση του ΠΑΜΕ και θα συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση.

ΠΑΜΕ Σερρών: Απεργιακή συγκέντρωση«Το 8ωρο, το δικαίωμα στην απεργία, την κυριακάτικη αργία, το πενθήμερο και το δικαίωμα στη συνδικαλιστική δράση, καθώς και τα άλλα δικαιώματα και κατακτήσεις κανένας δεν τα χάρισε στην εργατική τάξη. Ζητούμε να αποσυρθεί το αντεργατικό έκτρωμα και να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν.Σερρών, που συμμετέχει στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, απευθύνοντας κάλεσμα μαζικής συμμετοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος