Με αντικείμενο την οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση και τον εξοπλισμό ασφαλείας επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Σερρών, υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του αναδόχου εργολάβου, στο Διοικητήριο.
Το έργο που είναι προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, περιλαμβάνει εργασίες διαγράμμισης ενδεικτικού μήκους 185 χιλιομέτρων, που εμπίπτει στα όρια ευθύνης της Περιφέρειας. Επιπρόσθετα, θα τοποθετηθούν πινακίδες και στύλοι, όπου κριθεί απαραίτητο, καθώς και εξοπλισμός ασφαλείας, όπως στηθαία ασφαλείας και κιγκλιδώματα.
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος είπε πως ήδη έχουν γίνει έργα διαγραμμίσεων πάνω από 200 χιλιόμετρα στην Π.Ε Σερρών σε προηγούμενη εργολαβία και με αυτή που θα ξεκινήσει άμεσα και αναμένεται – βοηθούντος και του καιρού- να ολοκληρωθεί μέχρι και τον Απρίλιο, ενισχύεται η διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών οδήγησης για τους χρήστες του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος