Ίκαροι Σερρών: Έδειξαν “τα δόντια τους”

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, όταν και θα μπορούσαν να «κλέψουν» τη νίκη, οι Ίκαροι ολοκλήρωσαν το φιλικό τους παιχνίδι στις Σέρρες με την Ένωση Καβάλας.

Αν και οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 65-64, η εμφάνιση των «κίτρινων» άφησε αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον. Η παρουσία των τριών πολύπειρων παικτών Γιώργου Θεοδωράκου, Ντίνου Νικολόπουλου και Σάββα Μανούσου έχει δυναμώσει ιδιαίτερα την ομάδα, που έχει στο ρόστερ της και αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Μάλιστα, ο τελευταίος είχε την ευκαιρία να δώσει και το ροζ φύλλο αγώνα στους Ικάρους στο φιλικό με την Ένωση Καβάλας, αλλά στάθηκε άτυχος στην προσπάθειά του να βάλει τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Ίκαροι Σερρών: Έδειξαν “τα δόντια τους”Η ομάδα του Στέφανου Πέρκου με την εκπληκτική εμφάνισή της στο τελευταίο δεκάλεπτο πέρασε τρεις φορές μπροστά στο σκορ κόντρα στην Ένωση Καβάλας, που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Α2 κατηγορία.

Το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι των Ικάρων την προηγούμενη Παρασκευή με τη ΜΕΝΤ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες, το ματς σταμάτησε, αφού έπρεπε μια άλλη ομάδα να μπει στο γήπεδο για να κάνει προπόνηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος