Την σύμβαση προμήθειας για τη δωρεά δύο σύγχρονων, πλήρως εξοπλισμένων ΜΕΘ και υποβοηθητικών ειδών για τις κλινικές Covid-19 στο νοσοκομείο Σερρών, συνολικού προϋπολογισμού 118.828 ευρώ, υπέγραψαν ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών Νίκου Φαρμάκη.
«Η υπογραφή της σύμβασης σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας παράδοσης του ιατρικού εξοπλισμού από τον ανάδοχο στο Νοσοκομείο Σερρών. Ο Δήμος Σερρών με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε σε αυτή τη δωρεά “ζωής” διαθέτοντας αντί άλλων δράσεων τα χρήματα από την Πολιτεία των Ευχών στους αγωνιστές της πρώτης γραμμής. Το Νοσοκομείο Σερρών χρειάζεται τη διαρκή αγάπη και τη συμπαράσταση όλων μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών.
Η δωρεά για το Νοσοκομείο Σερρών, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει: τρεις ηλεκτροκίνητες κλίνες ΜΕΘ ,πέντε μόνιτορ δύο φορητά μόνιτορ και δύο αναπνευστήρες ΜΕΘ, 1.000 προστατευτικές στολές και μία γεννήτρια για ηλεκτροθερμική συγκόλληση αγγείων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος