Τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 200 μέτρων κατέκτησε ο Γιώργος Κουκουβέτσιος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα.
Ο αθλητής του Γ.Σ. Σέρρες 93 και του Άκη Παρασκευόπουλου κατέκτησε τη 2η θέση με 22.38 κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με αντίθετο άνεμο (-1.2).
Ο προπονητής του Σερραίου αθλητή, ο Άκης Παρασκευόπουλος περιέγραψε τον αγώνα του: «Ο Γιώργος κατετάγη 2ος μετά από μια συναρπαστική κούρσα όπου κυνήγησε και κέρδισε τη 2η θέση στα τελευταία μέτρα κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ (22”38) με αντίθετο άνεμο. Ο Γιώργος στον τελευταίο του αγώνα (λόγω Γ Λυκείου) τα έδωσε όλα και απέδειξε ότι είναι μαχητής και ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες (τραυματισμοί, ντεφορμαρίσματα) έφτασε στην κορυφή της Ελλάδας. Τα δάκρυα και οι λυγμοί μετά τον αγώνα ήταν το ξέσπασμα και η δικαίωση για την προσπάθεια που κατέβαλλε”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος