Ρόδος- Α. Μπέλτσος: « Η διαπλοκή δίνει τα ρέστα της»

«Η διαπλοκή δίνει τα ρέστα της».
Αυτό δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου ο αναπληρωτής γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ κ. Αθανάσιος Μπέλτσος.
«Έχουμε πόλεμο, είπε, με τα συμφέροντα που πλήττονται από την παρούσα κυβέρνηση».
Αναφερόμενος στα περί οικουμενικής κυβέρνησης , ο κ. Μπέλτσος τόνισε ότι πρόκειται για έωλα σενάρια από το σύστημα που επιδιώκει ν’ ανατρέψει την κυβέρνηση.
«Το διαπλεκόμενο σύστημα που καταρρέει, τόνισε, προσπαθεί ν’ ανατρέψει μια κυβέρνηση που εξελέγη με τη βούληση του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση όμως είναι πολύ ισχυρή».
Σ’ ότι αφορά στο Ασφαλιστικό, τόνισε ότι ο λαός γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που ευθύνονται για την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων.
«Εμείς, υποστήριξε, παραλάβαμε μια καυτή πατάτα, την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε. Οι εταίροι πιέζουν κι αυτή είναι η δουλειά τους. Η κυβέρνηση, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να υποκύψει σε εκβιασμούς».
Σημειώνεται ότι ο κ. Μπέλτσος βρίσκεται στη Ρόδο, για να παραστεί στην κοπή της πίτας των ΑΝ.ΕΛ στο ξενοδοχείο «Πλάζα» σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος