Νοσοκομείο Ηλείας: Τροποποίηση της οργανικής θέσης παθολόγου για την προσέλκυση γιατρών

Την τροποποίηση της κενής οργανικής θέσης ιατρού ΕΣΥ, με την ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας που είχε σταλεί αρχικά στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια για προκήρυξη ως προς το βαθμό που θα προκηρυχθεί και πιο συγκεκριμένα στο βαθμό του Διευθυντή αντί του Επιμελητή Β’, αποφάσισε ομόφωνα στην χθεσινή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

Σκοπός της συγκεκριμένης απόφασης είναι η προσέλκυση περισσότερων υποψηφίων γιατρών, προκειμένου να στελεχωθεί άμεσα η Παθολογική Κλινική, μετά τις πολλές άγονες προκηρύξεις του παρελθόντος.

Την εισήγηση του θέματος έκανε ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας – Ν.Μ. Πύργου Σπύρος Πολίτης και πρόεδρος του Δ.Σ. του νοσοκομείου προς τα υπόλοιπα μέλη, θέτοντάς τους υπόψιν το έγγραφο με τις αιτούμενες θέσεις ιατρών ΕΣΥ για προκήρυξη προκειμένου να προκηρυχθούν εκ νέου. Μεταξύ άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο είχε αιτηθεί την προκήρυξη μιας θέσης ιατρού ΕΣΥ, ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β’.

Ωστόσο, όπως τονίστηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σπύρο Πολίτη, μετά από σχετική διερεύνηση στο χώρο της υγείας και σε συνεργασία με την 6η Υ.ΠΕ, διαπιστώθηκε ότι οι πιθανότητες προσέλκυσης υποψηφίων σε βαθμό ανώτερο από αυτόν του Επιμελητή Β΄ είναι περισσότερες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος