Εργατικό Κέντρο Πύργου: Δεν αξιοποιούνται εκτάσεις που αγοράστηκαν για σημαντικά έργα

Όπως υποστηρίζει το Εεργατικό Κέντρο Πύργου, “αναξιοποίητες παραμένουν εδώ και αρκετά χρόνια, δυο δημόσιες εκτάσεις στην περιοχή του Πύργου. Η πρώτη βρίσκεται δίπλα στη ΣΕΤΤΗΛ και η δεύτερη στην οδό Ολυμπίων”.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου και του αναπληρωτή γραμματέα του Εργατικού Κέντρου, “το οικόπεδο το οποίο βρίσκεται δίπλα στη ΣΕΤΤΗΛ, έχει αγοραστεί για την κατασκευή εργατικών κατοικιών και σύμφωνα με τη μελέτη θα μπορούσαν σε αυτήν την έκταση να κατασκευαστούν 110 κατοικίες που θα φιλοξενούσαν ισάριθμες οικογένειες. Το δεύτερο οικόπεδο που βρίσκεται στην οδό Ολυμπίων έχει αγοραστεί από το παλιό ΙΚΑ, νυν ΕΦΚΑ, και προοριζόταν για την κατασκευή ενός μεγάλου κτιρίου στο οποίο θα γινόταν η μεταστέγαση τόσο των διοικητικών, όσο και των υγειονομικών υπηρεσιών του Ιδρύματος”.

Παρότι όμως αυτές οι δύο εκτάσεις “έχουν αγοραστεί από τον ιδρώτα των Ελλήνων εργαζομένων”, όπως τονίζουν με δηλώσεις τους ο Πρόεδρος και ο Αναπλ. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πύργου Γιάννης Βένδρας και Τάκης Σταθάς, “παραμένουν αναξιοποίητες με αποτέλεσμα και πολλές οικογένειες να μην έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία σύγχρονη κατοικία και φυσικά η πολιτεία να δαπανά μεγάλα ποσά για να νοικιάζει τα σημερινά κτίρια στα οποία είναι οι υπηρεσίες του πρώην ΙΚΑ νυν ΕΦΚΑ”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος