ΠΙΝ-Λευκάδα: Συντηρήσεις-επισκευές άνω των 99.000 ευρώ για τα σχολεία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

Προγραμματική σύμβαση για συντηρήσεις και επισκευές σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λευκάδας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Με την προγραμματική σύμβαση-σύμφωνα με σχετική ενημέρωση-δίνεται η δυνατότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας να διαχειριστεί 99.169,99ευρώ, από πιστώσεις του ΟΣΚ, τα οποία παρέμεναν αδιάθετα λόγω εκπτώσεων μετά την υλοποίηση των έργων των προηγούμενων προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους Λευκάδας και Μεγανησίου.
Η προγραμματική σύμβαση είναι τριμερής, ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, το Δήμο Λευκάδας και το Δήμο Μεγανησίου και έχει ως σκοπό την εκπόνηση μελέτης, δημοπράτηση και εκτέλεση έργων που περιλαμβάνουν όλες τις αναγκαίες εργασίες που απαιτούνται για τη λειτουργική αποκατάσταση σχολικών κτιρίων, μετά από αιτήματα τόσο των σχολείων όσο και των συλλόγων γονέων, κατόπιν ιεράρχησή τους, από τις σχολικές επιτροπές των Δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου.
Η ισχύς της προγραμματικής σύμβασης λήγει στις 31/12/2017 και μπορεί να παραταθεί εφόσον η ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου το απαιτήσει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος