Ξεκίνησε σήμερα η δίωρη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ με τους Αθανασία Σταμοπούλου και Πάνο Θεοδωρακόπουλο. Για ό,τι συμβαίνει στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα έγκαιρα, έγκυρα και σφαιρικά. Μέσα από τις συχνότητες των 92,5, 89,9 και 93,9 και στο webradio.ert.gr/patra, η επικαιρότητα με την ματιά των δύο δημοσιογράφων ψύχραιμα και αντικειμενικά .
Ποδαρικό έκαναν στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ οι Πρόεδροι του Εμποροβιομηχανικού και Τεχνικού Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας και Βασίλης Αϊβαλής αντίστοιχα.

Επίσης απάντησαν σε ζητήματα που αφορούν στην υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής που δρομολογείται, στην προγραμματική σύμβαση για το φυσικό αέριο μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και Αιτωλοακαρνανίας και ΔΕΠΑ της οποίας έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να παραληφθεί η αντίστοιχη μελέτη. Δήλωσαν αισιόδοξοι για το μέλλον της Περιφέρειας παρά την αντίξοη οικονομική συγκυρία.
Η εκπομπή που εκπέμπει κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 11 το πρωί θα φιλοξενεί πολιτικά, κοινωνικά, ιατρικά, πολιτιστικά… εκπαιδευτικά θέματα, ζωντανές συνδέσεις από τα σημεία που γεννιέται και εξελίσσεται η είδηση.
Καλή σας ακρόαση….
Αθανασία Σταμοπούλου- Πάνος Θεοδωρακόπουλος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος