Πάτρα: Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας για τους ογκολογικούς ασθενείς αποκτά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – Δωρεά του Ιδρύματος “Λάτση”

Μετα τη Μοναδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Αγίου Σάββα πριν 10 χρονια και του Θεαγενειου Νοσοκομείο πριν από μια πενταετία στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα δρομολογειται η 3η μονάδα.

“Ελπίζω τον Ιανουάριο του 2027, 20 χρόνια μετά τον θάνατο του Νίκου Κούρκουλου, να κάνουμε τα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας. Θεωρώ χρέος μου οι ασθενείς να έχουν την αξιοπρέπεια που τους αξίζει” είπε η μεγάλη δωρήτρια Μαριάννα Λάτση, η οποία επισκέφθηκε σήμερα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, παρουσιάζοντας τα σχέδια του έργου, παρουσία του Υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, του υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους, εκπροσώπων αρχών και φορέων της περιοχής.

Πάτρα: Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας για τους ογκολογικούς ασθενείς αποκτά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – Δωρεά του Ιδρύματος “Λάτση”

Η σημερινή μέρα θεωρείται ιστορική για τους ογκολογικούς ασθενείς όλης της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, αφού σηματοδοτεί την έναρξη των διαδικασιών ανέγερσης και πλήρους εξοπλισμού ενός υπερσύγχρονου Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας, δωρεάς του Ιδρύματος «Λάτση». Πρόκειται για ένα νέο αυτόνομο κτίριο, το οποίο θα φιλοξενήσει το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας, προκειμένου οι ασθενείς να υποβάλλονται σε θεραπείες κάτω από συνθήκες αξιοπρέπειας.

Τη μεγάλη δωρήτρια και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας υποδέχθηκε ο διοικητής του ΠΓΝΠ δρ. Δημήτριος Μπάκος, παρουσία εκπροσώπων αρχών και φορέων, του υφυπουργού Πολιτισμού Ιάσονα Φωτήλα, του αναπληρωτή περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπου Μπονάνου, γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικού προσωπικού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος