Πάτρα: Μικροί και μεγάλοι στην Καρναβαλική ποδηλατάδα (βίντεο)

Χρώμα καρναβαλιού πλημμυρίζει σήμερα η Πάτρα με μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μεταφέρουν το χαρούμενο μήνυμα της μεγάλης γιορτής.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο ποδηλατικός όμιλος Πατρών σε συνεργασία με το καρναβάλι της πόλης διοργανώνει την εκδήλωση. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες να είναι μασκαρεμένοι και να έχουν στολίσει τα ποδήλατα τους.

Στην Καρναβαλική ποδηλατάδα δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Τα πολύ μικρά παιδιά όμως συνοδεύονται από έναν ενήλικα.

Η Καρναβαλική Ποδηλατάδα, ιδιαίτερα δημοφιλής εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού, διοργανώνεται απο την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Πατρών (Π.Ο.Π.). Η διαδρομή που θα ακολουθεί είναι: Πλατεία Ομονοίας- Γούναρη- Κορίνθου-Πλατεία Γεωργίου-Κορίνθου-Γκότση-Μαιζώνος-Πλατεία Γεωργίου.

Πάτρα: Μικροί και μεγάλοι στην Καρναβαλική ποδηλατάδα (βίντεο)

Στο σημείο ολοκλήρωσης της Καρναβαλικής Ποδηλατάδας, στην πλατεία Γεωργίου Α΄ τους μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές ποδηλάτες θα περιμένει η στατική διαδραστική παράσταση «Κοσμοναύτες», ένα θεαματικό bubble performance γεμάτο με τεράστιες σαπουνόφουσκες από την καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλη Γκροζούδης).

Μια παράσταση που ζωντανεύει το παραμύθι, τη φαντασία, το όνειρο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον εύθραυστο κόσμο της σαπουνόφουσκας αλλά και στη ρευστότητα της σύγχρονης εποχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος