Πάτρα: Ισόβια στους δύο εραστές

Ένοχο  με ποινή ισόβιας κάθειρξης  χωρίς ελαφρυντικά κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας  το παράνομο ζευγάρι, η σύζυγος ιερέα και ο εραστής της, που τον Σεπτέμβριο του 2012 στην Ηλεία  δολοφόνησαν  τον 52χρονο Θανάση Αυγερόπουλο.

Καταπέλτης ήταν στην  αγόρευση  του ο Εισαγγελέας. Ζήτησε  την ενοχή της παπαδιάς λέγοντας πως ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του εραστή της. Εκμεταλλευόμενη το ερωτικό πάθος του για κείνη  τον χειραγωγούσε και ήταν σαν να πάτησε η ίδια  την σκανδάλη., είπε ο δικαστικός λειτουργός.

Το παράνομο ζευγάρι δεν αντάλλαξε ούτε μία ματιά στην διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας .Κάθονταν μακριά ένας από τον άλλον ενώ η κατηγορουμένη έκλαιγε συνεχώς. Στο άκουσμα της καταδίκης της μάλιστα λιποθύμησε.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως το πάθος του για τη γυναίκα αυτή τον οδήγησε στο έγκλημα .Θόλωσε , όπως είπε, πήρε το όπλο και έριξε χωρίς να κοιτάξει. Στο τέλος της απολογίας του ζήτησε συγνώμη από τα παιδιά του θύματος.

Η πρωτόδικη απόφαση είχε ληφθεί τον Ιούνιο του 2013. Τότε ο φυσικός αυτουργός είχε πάρει πάνω του όλη την ευθύνη  για την δολοφονία . Χθες όμως ανασκεύασε  αυτή του την κατάθεση. Απόλυτα ικανοποιημένος   από την έκβαση της δίκης ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής.

Αθανασία Σταμοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος