Πάτρα: Απέσπασαν 1500 ευρώ από ηλικιωμένη με τηλεφωνική απάτη

Το ποσό των 1500 ευρώ απέσπασαν από ηλικιωμένη γυναίκα μέσω τηλεφωνικής απάτης με δόλωμα την κόρη της, απατεώνες στην Πάτρα.

Όπως μετέδωσε, η ρεπόρτερ της ΕΡΤ Πάτρας Αθανασία Σταμοπούλου, ο απατεώνας παρουσιάστηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ηλικιωμένη, ως ο γιατρός που θα χειρουργούσε άμεσα την κόρη της, της ζήτησε 1500 €, ενώ είπε να αφήσει τα χρήματα σε κάποιο σημείο στο σπίτι της, από όπου ο ίδιος θα περνούσε να τα πάρει.

Μάλιστα ενημέρωσε την ηλικιωμένη, ότι η κόρη της είναι πολύ τραυματισμένη και χρειάζεται άμεσα εγχείρηση. Η ηλικιωμένη μέσα στον πανικό της, δεν κατάλαβε τι συνέβαινε και ακολούθησε τις οδηγίες των απατεώνων και έδωσε τα χρήματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος