Μεσολόγγι: Ανήλικες μαθήτριες έδειραν 15χρονη στο προαύλιο του σχολείου τους – Δικογραφία σε βάρος τους

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 15χρονη μαθήτρια από δύο συμμαθήτριές της στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου. Σε βάρος της 13χρονης και των γονιών της σχηματίστηκε δικογραφία, μετά την καταγγελία της 15χρόνης.

Το πρωί της Δευτέρας, κατά την διάρκεια του διαλείμματος, η 13χρονη, μαζί με την αδελφή της, πλησίασαν τη φίλη τους, της φόρεσαν στο κεφάλι την κουκούλα της μπλούζας της και την χτύπησαν, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον τραυματισμό της. Η κοπέλα, στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της τοποθέτησαν προστατευτικό κολάρο.

Μεμονωμένο περιστατικό χαρακτηρίζουν οι εκπαιδευτικοί το συμβάν, ενώ στις μαθήτριες επιβλήθηκε διήμερη αποβολή.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου “είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοια περιστατικό στο σχολείο και δεν τίθεται θέμα bullying”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος