Αρχίζει στην Πάτρα η δίκη του 61χρονου για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα το 2022

Ξεκινά σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών η δίκη για τον 61χρονο δράστη της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα τον Μάρτιο του 2022.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή σε βάρος ενός ζευγαριού, καθώς και των δύο ανήλικων παιδιών του, ηλικίας μόλις 1,5 και 2,5 ετών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Το χρονικό της “φρίκης”

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά το απόγευμα της 3ης Μαρτίου 2022 μέσα στο σπίτι τους από το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 10χρονο αγοράκι, που σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της, το οποίο την ώρα του φονικού φέρεται να έπαιζε με το ποδήλατό του στην πλατεία.

Όταν γύρισε και άνοιξε την πόρτα της οικίας, που έμεναν βρέθηκε αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα αντικρίζοντας τα δυο αδελφάκια του χωρίς τις αισθήσεις τους και τους γονείς νεκρούς στην αυλή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς, που δέχτηκε.

Ο καθ’ ομολογία δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Πάτρα μετά από συντονισμένη επιχείρηση και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας. Το αυτοκίνητο του, ένα μπλε φορτηγάκι, εντοπίστηκε αρχικά στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Τη διαδρομή του ακολουθούσε διακριτικά η Αστυνομία, η όποια έστησε μπλόκο στη συμβολή της Πατρών – Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου. Παραδόθηκε στην Αστυνομία χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Ο 60χρονος νοίκιαζε το σπίτι στην οικογένεια που ξεκλήρισε. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο 32χρονος πατέρας και η 37χρονη μητέρα δέχτηκαν πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο ενώ ο δράστης έπνιξε τα δύο μωρά τους. Ο δράστης υποστήριξε πως τους σκότωσε γιατί δεν πλήρωναν το ενοίκιο.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Το προφίλ του μακελάρη – Σοκάρουν οι αναρτήσεις του στα social media – ertnews.gr

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Δεν παραδέχθηκε τη δολοφονία των δύο παιδιών ο 60χρονος – ertnews.gr

Έγκλημα – Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 60χρονος – ertnews.gr

Έγκλημα – Ανδραβίδα: Αναζητούν πιθανό συνεργό – ertnews.gr

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Βασιλάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος