Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Δεν παραδέχθηκε τη δολοφονία των δύο παιδιών ο 60χρονος

Φορώντας κουκούλα και υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 60χρονος που συνελήφθη για τη στυγερή τετραπλή δολοφονία της οικογένειας στην Ανδραβίδα, οδηγήθηκε στα δικαστήρια Αμαλιάδας για να απολογηθεί. Ο 60χρονος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου και τον αποδοκίμασε έντονα, ζητώντας να δοθεί επιτέλους μια δικαιοσύνη και να είναι το τελευταίο άσχημο γεγονός που συμβαίνει στην Ελλάδα.

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος, ο οποίος ομολόγησε πως δολοφόνησε τους γονείς με όπλο, σχεδόν εξ επαφής.

Δεν έχει παραδεχτεί ακόμα ότι δολοφόνησε τα δυο μικρότερα παιδιά της άτυχης οικογένειας. Το 3 ετών αγοράκι βρέθηκε νεκρό δίπλα από τους γονείς του στην αποθήκη του σπιτιού που τους μετέφερε ο κατηγορούμενος, ενώ το 1,5 έτους βρέφος εντόπισε νεκρό μέσα στο σπίτι ο 12χρονος αδερφός του.

«Όσον αφορά τα παιδιά δεν επιθυμούσε να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν έχει συγχώρεση για αυτό» τόνισε ο υποστράτηγος, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος, Απόστολος Μαρτζακλής.

Ο κατηγορούμενος μετά το τετραπλό φονικό επιβιβάστηκε σε φορτηγό και εξαφανίστηκε. Εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά απο οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στο Μιντιλόγλι Πατρών. Δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη και υπέδειξε στους αστυνομικούς το λεβητοστάσιο πολυκατοικίας όπου είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος.

Οι πληροφορίες που έρχονται από αστυνομικές πηγές και συνθέτουν το ψυχογράφημα του δράστη κάνουν λόγο για έναν πανέξυπνο άνθρωπο, δεινό σκοπευτή και εξαιρετικά σκληρό άνθρωπο.

Επιμέλεια:  Ελίνα Κολύβα

Ρεπορτάζ: Χρήστος Πλευριας, Μιχάλης Βασιλάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος