Ποινή 8 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ επιβλήθηκε στον 29χρονο τράπερ ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία έπειτα από την σύλληψή του για οπλοφορία, το βράδυ της Παρασκευής, στην Ιόνια οδό, κοντά στα διόδια της Ρίγανης.
Υπενθυμίζεται ότι οι ανδρες της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ακινητοποίησαν το όχημα για έλεγχο, κατά την διάρκεια του οποίου εντοπίστηκε ότι πάνω του έφερε ένα εννιάρι πιστόλι τύπου Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων.
Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να συνεχίζει το ταξίδι του με προορισμό την Ήπειρο όπου σήμερα θα πραγματοποιήσει συναυλία που ακυρώθηκε χθες.
Σε δήλωση του, στο agrinionews.gr, ο δικηγόρος του μουσικού, Γιάννης Ψάρρης, έκανε λόγο για αμέλεια, καθώς ο 29χρονος κατείχε το όπλο «μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του». Έκανε γνωστό εξάλλου πως ασκήθηκε έφεση.
Ρεπορτάζ: Αθανασία Σταμοπούλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος