Πάτρα: Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς

«Τα διλήμματα είναι πάρα πολύ καθαρά κι ευκρινή ενώπιον των  πολιτών, είπε ο Υπουργός….. Η Ελλάδα ή θα συνεχίσει την πορεία της ανάκαμψης, την πορεία που μειώνει την ανεργία κι αυξάνει την απασχόληση, ή θα γυρίσει στις πολιτικές και τους αμετανόητους πολιτικούς που την βύθισαν στην κρίση….Για τίποτα από ότι έχουν κάνει την περίοδο της καταστροφής, 2010-2014, δεν έχουν μετανιώσει, για τίποτα από ότι εφάρμοσαν δεν έχουν πει ότι θα το αλλάξουν……Οι Έλληνες δεν έχουν τόσο κοντή μνήμη όσο θα επιθυμούσαν να έχουν όσοι χρεοκόπησαν την χώρα. Οι Έλληνες γνωρίζουν και θα συνεχίσουν την πορεία προς τη δίκαιη ανάπτυξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία είναι η καρδιά της ανάκαμψης στην Ελλάδα, και αυτό θα γίνει καθαρό στις εκλογές που έρχονται…..»

Πάτρα: Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος ΠαππάςΟ Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς πήρε μέρος σε ανοικτή γενική συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία του Νομού Αχαΐας,  στο κτίριο του Εμπορικού Συλλόγου. Από εκεί κάλεσε σε συστράτευση όλες τις παραγωγικές δυνάμεις.

Ταυτόχρονα κάλεσε και  τη Ν.Δ. να απαντήσει για το πως θα καλύψει τις παροχές που υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,αλλά και να δώσει εξηγήσεις για διχαστικό πολιτικό της πρόγραμμα και τους υποψηφίους που «ξέπλυναν» την ακροδεξιά.

Νίκη Παπαδούλα 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος