Στο επόμενο Π.Σ. το θέμα του “σίφωνα” Κομάρων

Στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως δεσμεύτηκε ο πρόεδρός του, θα συζητηθεί τελικά το θέμα των προβλημάτων στον «σίφωνα» Κομάρων, παρουσία, μάλιστα, αντιπροσωπείας αγροτών της περιοχής Τριγώνου του δήμου Ορεστιάδας.

Η διαβεβαίωση αυτή ήρθε μετά τις έντονες αντιδράσεις που εξέφρασαν, τόσο η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα» όσο και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Χρήστος Τρέλλης, για την αρχική άρνησή του προέδρου να επιτρέψει παρέμβαση εκπροσώπων των αγροτών στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα του «σίφωνα» Κομάρων τίθεται επιτακτικά από τον αγροτικό κόσμο της περιοχής Τριγώνου, που ζητούν άμεσες παρεμβάσεις από την Περιφέρεια ΑΜΘ για την αποκατάσταση των μεγάλων φθορών που υπάρχουν. Οι αγρότες εκφράζουν έντονη ανησυχία για το ενδεχόμενο κατάρρευσης του «σίφωνα», που θα είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία άρδευσης 56.000 στρεμμάτων καλλιεργήσιμης γης.

Συντάκτης: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ