Στη Βουλή η αποκατάσταση του “σίφωνα” Κομάρων

Την άμεση παρέμβαση των υπουργείων Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, για την αποκατάσταση του “σίφωνα” Κομάρων ζητούν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, προς τους συναρμόδιους υπουργούς.

Οι βουλευτές υπογραμμίζουν τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς άρδευση 56.000 στρέμματα της περιοχής Τριγώνου, εξαιτίας των καταστροφών που υπέστη το “σιφόνι” του φράγματος Κομάρων, από το οποίο τροφοδοτούνται τα αρδευτικά κανάλια.

Αίτημα συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ
Εν τω μεταξύ, έγγραφο αίτημα προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου το θέμα της αποκατάστασης του σίφωνα Κομάρων, κατέθεσαν η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα», ο Αγροτικός Σύλλογος και ο ΤΟΕΒ Τριγώνου. Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Κόμαρα, αποφασίστηκε να παραστεί στην επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας και του αγροτικού συλλόγου Τριγώνου, με σκοπό να θέσει το έκτακτο της κατάστασης.

Συντάκτης: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ