Στη σύσκεψη Θεσσαλονίκης οι αγρότες των Κήπων, στη Νίκαια οι αγρότες των Καστανεών

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε για αύριο στη Νίκαια το Πανελλαδικό Συντονιστικό των Μπλόκων θα συμμετέχει αντιπροσωπεία των αγροτών του μπλόκου των Καστανεών, ενώ στην σύσκεψη που θα γίνει, επίσης αύριο, στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των αγροτών του μπλόκου των Κήπων.
Και τα δύο αγροτικά μέτωπα θα εξετάσουν τη στάση τους εν όψει της συνάντησης που θα έχουν με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μετά από την πρόσκληση διαλόγου που τους απηύθυνε το μεσημέρι του Σαββάτου.
Σε ό, τι αφορά τον σημερινό προγραμματισμό των κινητοποιήσεων, το πρωί οι αγρότες του μπλόκου Καστανεών απέκλεισαν για μία ώρα (11π.μ.-12μ.μ.) τον δρόμο που οδηγεί στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, στο ύψος της γέφυρας Καστανεών και αυτήν την ώρα (12.30 μ.μ.) πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη του εργοστασίου ζάχαρης Ορεστιάδας. Στους Κήπους, οι αγρότες έχουν αποκλείσει από τις 12 το μεσημέρι το τελωνείο, μόνο για τα φορτηγά. Ο αποκλεισμός του συνοριακού σταθμού θα διαρκέσει μέχρι τις 4 το απόγευμα.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος