Σουφλί: Εργαστήρι κατασκευής κοσμήματος στο Μουσείο Μετάξης

Εργαστήρι κατασκευής κοσμήματος διοργανώνει το Σάββατο 11 Ιουνίου, από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι, στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς.
Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων που σχεδίασε το Πολιτιστικό Ίδρυμα για τον πρόσφατο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5/6).
Το Εργαστήρι απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν κοσμήματα με απλές τεχνικές, χρησιμοποιώντας οικολογικά και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη και τα υλικά θα διατίθενται δωρεάν.

Σύνταξη: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος