Πεζοπορική διαδρομή για παιδιά από τον “Δρομέα Θράκης”

Τη δεύτερη πεζοπορική διαδρομή, αυτή τη φορά για παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών, διοργανώνει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στην περιοχή των Λουτρών Αλεξανδρούπολης, ο Δρομέας Θράκης.

Οδηγός θα είναι και πάλι η Κική Τσακαλδήμη, γνωστή από την ανάβασή της στο Έβερεστ. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Η διαδρομή θα περιλαμβάνει προκλήσεις για τους νεαρούς πεζοπόρους, προκειμένου να ανακαλύψουν τα όριά τους και να κατακτήσουν τον πρώτο τους στόχο σε μία πεζοπορική εξόρμηση. Σημείο εκκίνησης θα είναι ο χώρος των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης, η απόσταση της διαδρομής είναι τρία χιλιόμετρα και η διάρκειά της υπολογίζεται σε μία ώρα περίπου. Η ομάδα θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί. Μετά το πέρας της πεζοπορίας, η Κική Τσακαλδήμη θα δείξει στους μικρούς πεζοπόρους τα βασικά σημεία προετοιμασίας και τον βασικό εξοπλισμό για μία ασφαλή εξόρμηση στο βουνό. Το κόστος συμμετοχής θα είναι 6 ευρώ για κάθε παιδί και δωρεάν θα είναι η συμμετοχή των συνοδών-γονέων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ