Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση των οδών Ζαρίφη και Βασιλέως Κωνσταντίνου, οι οποίες θα βελτιώσουν την κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο, που κρίνεται από τα πλέον «προβληματικά» στην πόλη της Ν. Ορεστιάδας.
Το έργο ανήκει στην ίδια εργολαβία με την οποία ολοκληρώνεται η παρέμβαση στο τμήμα από την οδό Ορέστου μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό, όπου έχουν απομείνει οι εργασίες των διαγραμμίσεων για τις θέσεις στάθμευσης, που θα δημιουργηθούν.
Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της παρέμβασης που θα ξεκινήσει στη διασταύρωση της Ζαρίφη με τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, «δεν μπορεί να είναι ακριβές, ωστόσο η εκτίμηση είναι ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν γίνει οι πρώτες βασικές εργασίες στον κόμβο», ανέφερε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος