Ορεστιάδα: Το έργο αποκατάστασης βατότητας του οδικού δικτύου Σαμοθράκης “περνάει” από το Π. Σ. ΑΜΘ

Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου Σαμοθράκης και της Περιφέρειας ΑΜΘ, για το έργο αποκατάστασης της βατότητας του οδικού δικτύου του νησιού, έρχεται στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 400.000 ευρώ. Τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν συνολικά 29 θέματα, εκ των οποίων τα 12 αφορούν στην υποβολή προτάσεων έργων στα προγράμματα Interreg Ελλάδα-Βουλγαρία και Interreg Βαλκάνια-Μεσόγειος, της περιόδου 2014-2020. Στα θέματα περιλαμβάνεται επίσης η έγκριση των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της αλιείας στους ποταμούς Έβρο, Άρδα και Ερυθροπόταμο, αλλά και σε κάθε υδάτινο σχηματισμό του νομού Έβρου, όπως και στους άλλους ποταμούς και υδάτινους σχηματισμούς των υπολοίπων νομών της Περιφέρειας, για την προστασία της αναπαραγωγής των αλιευμάτων.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ