Έβρος: Εγγραφές στα Κ. Δ. Β. Μ. Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας

Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου θα έχουν το συμπληρωματικό χρονικό περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για εγγραφή στα εκπαιδευτικά προγράμματα ενηλίκων που θα υλοποιήσει για τη φετινή εκπαιδευτική περίοδο το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ορεστιάδας.
Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι δέκα της κατηγορίας «εθνικής εμβέλειας» και πέντε της κατηγορίας «τοπικής εμβέλειας». Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, που βρίσκεται δίπλα στην ΕΡΤ Ορεστιάδας.
Αιτήσεις για εγγραφές γίνονται από σήμερα μέχρι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και για τα τμήματα που θα λειτουργήσουν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αλεξανδρούπολης. Εκεί έχουν ανακοινωθεί 13 προσφερόμενα προγράμματα που απευθύνονται σε ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, στους οποίους άλλωστε απευθύνονται όλες οι αντίστοιχες εκπαιδευτικές δομές της χώρας. Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αλεξανδρούπολης στεγάζεται στο παλαιό δημαρχείο, όπου μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος