Ερώτηση Δημοσχάκη για την αδειοδότηση κάθετου αγωγού φυσικού αερίου Πέπλου-Τριγώνου Έβρου

Γραπτή Ερώτηση με επίκεντρο τον Κάθετο Άξονα Φυσικού Aερίου που θα ενώνει την πόλη των Φερών με το Τρίγωνο Ν. Ορεστιάδας κατέθεσε ο βουλευτής Έβρου  Αναστάσιος Δημοσχάκης με αποδέκτη το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Η Γραπτή Ερώτηση έρχεται σε συνέχεια της σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης που είχε καταθέσει ο βουλευτής και συζητήθηκε στη Βουλή στις 9/10/2021), παρουσία του αρμόδιου Υφυπουργού Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, Νίκου Ταγαρά.

Στην νέα Γραπτή Ερώτηση ο βουλευτής τονίζει τον αναπτυξιακό οργασμό που λαμβάνει χώρα στον Ν. Έβρου ενώ παράλληλα αναφέρεται στις άριστες διμερείς σχέσεις Ελλάδος – Βουλγαρίας και στην αναβίωση του πετρελαιαγωγού Αλεξ.πολης – Μπουργκάς που διαφαίνεται να έχει ελπιδοφόρο αποτέλεσμα.

Με την ευκαιρία των προαναφερομένων εξελίξεων ο βουλευτής ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό αν υφίσταται η δυνατότητα (2 σε 1) να συμπεριληφθεί στον σχεδιασμό υλοποίησης του πετρελαιαγωγού Αλεξανδρούπολης – Μπουργκάς και η μελετητική ωρίμανση και αδειοδότηση του καθέτου αγωγού φυσικού αερίου Πέπλου Φερών- Τρίγωνο Έβρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος