Εκδηλώσεις Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Αιμοδοτών στον Έβρο

Στο Ορμένιο, την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κατά τόπους σύλλογοι αιμοδοτών στο πλαίσιο της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών.
Για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί στο Ορμένιο, όπου θα γίνει το άναμμα του βωμού. Στις 18 του μηνός τη σκυτάλη παίρνει η Αλεξανδρούπολη, όπου στις 7 το απόγευμα θα ξεκινήσει από τον μύλο Μασούρα η λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών, η οποία θα καταλήξει στην πλατεία του Φάρου και εκεί θα ανάψει ο βωμός.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μουσική εκδήλωση. Στην Ορεστιάδα η εκδήλωση των αιμοδοτών θα γίνει στις 25 Σεπτεβρίου, ενώ μόλις εχθές το βράδυ οι εθελοντές αιμοδότες του Διδυμοτείχου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τη δική τους εκδήλωση στις 2 Οκτωβρίου.

Σύνταξη: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος