Δομή Στήριξης σε νέους επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο Έβρου

Δομή στήριξη σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα παρέχει μέσω του Light Hub. το Επιμελητήριο Εβρου. Το Light Hub ήρθε για να «ρίξει φως» σε μία σειρά από ερωτήματα που απασχολούν όλους τους ανθρώπους που επεξεργάζονται μία επιχειρηματική ιδέα: «πώς θα την κάνω πράξη;», «ποιο είναι το κοινό μου;», «πως θα προσεγγίσω πελάτες;», «πώς θα αναπτύξω την επιχείρησή μου;», «ποιος θα με βοηθήσει;».

Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει το Επιμελητήριο Εβρου. Μέσα στα σχέδια της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξανδρουπόλης, είναι επέκταση αυτού του προγράμματος το οποίο έχει υλοποίηση μέχρι το 2023.

Αξιόλογοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τη Δομή Στήριξης την Τετάρτη30/6 και την Πέμπτη 1 Ιουλίου.

«Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα που στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει τα τελευταία 25 χρόνια, στην Ελλάδα το 2013 και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε σε ένα τρίμηνο να καταθέσουν τις ιδέες, τις προτάσεις τους αυτοί οι άνθρωποι να γίνει αξιολόγηση και να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα μπουν μέσα στην θερμοκοιτίδα», σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, τονίζοντας πως «μπορεί η Δομή στήριξη της Επιχειρηματικότητας να στοχεύει σε νέους επιχειρηματίες, ωστόσο θα γίνει εκπαίδευση και σε υφιστάμενες επιχειρήσεις σε καινοτόμες σκέψεις, ιδέες, πρωτοβουλίες, αλλά αυτό είναι το 2ο κομμάτι που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, αλλά πάντα σε καινοτομία, και νέα προϊόντα, αλλά και σε νέες τάσεις αγοράς.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος